N270 Via Venray


De Provincie Limburg gaat samen met de gemeente Venray de N270 en aansluitende wegen deels opnieuw inrichten. Dit doen we om de leefbaarheid, verkeersveiligheid en verkeersdoorstroming te verbeteren en de regionaal-economische ontwikkeling te stimuleren.

Aangepaste fasering Leunen

Door omstandigheden hebben we de fasering van twee wegen van de landbouwroute moeten aanpassen. Het gaat om De Locht en de Albionstraat. De Locht voeren we na de bouwvak uit. De werkzaamheden in de Albionstraat duren door extra werkzaamheden aan het riool een week langer dan eerder gepland. De planning is nu als volgt:

  • Zuivelweg: 13 mei tot en met 27 mei (wegafsluiting van 13 tot en met 24 mei)
  • Albionstraat: 27 mei tot en met 14 juni
  • Molenhofweg: 10 juni tot en met 28 juni
  • Laagriebroekseweg: 1 juli tot en met 12 juli
  • De Locht: 12 augustus tot en met 23 augustus

Detailplanning wegen Leunen

Meer informatie over de overige straten vindt u hieronder. Uitleg over de werkzaamheden en planning van de Albionstraat, Molenhofweg, Laagriebroekseweg en De Locht publiceren wij in de komende weken. Ongeveer een week voor start werk aan de desbetreffende weg is de informatie te vinden in de Besix-omgevingsapp. Wilt u de Besix-omgevingsapp downloaden? Zoek dan in de App- of Playstore op uw smartphone op 'Besix Infra Nederland'. Dan ziet u een blauw icoontje met wit logo. Dat is de app die u kunt downloaden.

Start werkzaamheden Zuivelweg en bereikbaarheid

Meer informatie over de werkzaamheden aan de Zuivelweg is te lezen in het artikel 'Start werkzaamheden Zuivelweg en bereikbaarheid'.

Werkzaamheden netbeheerders

Voorafgaand aan onze werkzaamheden voeren ook netbeheerders, zoals WML en Enexis, werkzaamheden uit aan kabels en leidingen in het projectgebied. Aannemer BAM is uitvoerder van deze werkzaamheden. De planning hiervan is als volgt:

  • Baggerweg: werkzaamheden zijn al gestart en lopen nog t/m 5 juni (week 27)
  • Albionstraat: 22 april tot en met 17 mei 2024
  • Molenhofweg: 13 mei tot en met 31 mei 2024
  • Laagriebroekseweg: 27 mei tot en met 28 juni 2024

Op de hoogte blijven van het project?

Naast de nieuwsbrief kunt u nu ook het project volgen via de Besix Omgevingsapp. Download gratis de Besix Infra Nederland Omgevingsapp in de App- of Playstore op uw smartphone. Zoek op: Besix Infra Nederland. Dan ziet u een blauw icoontje met wit logo. Dat is de app die u kunt downloaden. In deze omgevingsapp staat ook het project N270ViaVenray.

Vragen

Stuur ze naar N270VV@besix.com of stel uw vraag via Whatsapp (06 - 57 49 05 91), met vermelding van uw naam en contactgegevens. Dan nemen we contact met u op.

Betrokken partijen

Provincie Limburg
Rijkswaterstaat
Gemeente Venray