Subsidies evenementen en projecten 80 jaar vrijheid


Subsidie Bovenlokale evenementen (aanvragen tot € 2.500,-)

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van (volks)cultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Dit zijn evenementen die ook publiek en deelnemers van buiten de eigen lokale gemeenschap aantrekken. Dus ook voor een herdenking, opening van een expositie, of een activiteit gericht op het vieren van vrijheid, kunnen terecht bij deze regeling. De looptijd van deze Bovenlokale evenementenregeling Provincie Limburg is vooralsnog tot 31 januari 2025.
Lees meer op Subsidie Bovenlokale evenementen 2020-2024.

Subsidie Vfonds 80 jaar vrijheid

Vfonds maakt grotere en kleinere projecten mogelijk en heeft hier twee regelingen voor. Er is een regeling voor nationale, provinciale en regionale aanvragen vanaf € 5.000,-. De tweede regeling betreft kleinschalige en lokale projecten en initiatieven. Hiervoor kun je op een laagdrempelige manier een bijdrage tot € 5.000,- aanvragen. Let op: voor deze tweede regeling geldt op = op, dus dien op tijd jouw aanvraag in.
Lees meer op www.vfonds.nl/regelingen/80-jaar-vrijheid.

Cultuurfonds Limburg

Het Cultuurfonds Limburg biedt gedurende het hele kalenderjaar subsidiemogelijkheden voor (cross-over) projecten op het gebied van kunst, cultuur, erfgoed, en natuur. Het is goed mogelijk dat een project met het thema 80 jaar vrijheid ook raakt aan bovengenoemde disciplines. Neem contact op met het Cultuurfonds om te bezien of jouw project in aanmerking komt voor subsidie.
Lees meer op www.cultuurfonds.nl/provinciale-afdelingen/limburg/aanvragen.