Guy Vonken nieuwe Directeur Bedrijfsvoering en Financiën

21 maart 2024

Op 15 april 2024 wordt het directieteam van Provincie Limburg versterkt met een nieuwe directeur. Guy Vonken zal vanaf die datum de functie van Directeur Bedrijfsvoering en Financiën vervullen. Hij kwam in het najaar van 2014 in dienst bij de provinciale organisatie en is sinds januari 2021 werkzaam als Clustermanager Financiën.

Provinciesecretaris Diederik Timmer: “We zijn blij dat ons team verder wordt versterkt. Guy is een sterke inhoudelijke professional op het gebied van financiën en is de afgelopen periode betekenisvol geweest in de doorontwikkeling van de organisatie. We zijn verheugd dat we na Claudia Deben nu Guy naar de directie door kunnen laten stromen.”

Guy Vonken: “Ik kijk ontzettend uit naar de invulling van deze voor mij nieuwe functie en verheug me erop om met mijn collega directieleden en alle collega’s in het Gouvernement samen te werken aan de vele uitdagingen van onze organisatie.”

Directeur Tom Schulpen draagt met de benoeming van Guy de portefeuille Bedrijfsvoering en Financiën over aan hem. Tom blijft binnen de directie verantwoordelijk voor een groot aantal programma’s en projecten die hij onder andere overnam toen Diederik Timmer eind vorig jaar benoemd werd als Provinciesecretaris/Algemeen Directeur.