N270 Via Venray: Werkzaamheden landbouwroute en verkeersmaatregelen

8 april 2024

In de periode van 13 mei tot en met 4 augustus 2024 voert aannemer Besix werkzaamheden uit. De herinrichting van de Zuivelweg, Molenhofweg, Laagriebroekseweg en De Locht staan dan op het programma.

De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. Telkens wordt er een weg aangepakt en zijn de werkzaamheden aan de betreffende weg afgerond voordat Besix begint met de uitvoering van het volgende stuk weg.

Afsluiting voor verkeer

Tijdens de werkzaamheden wordt de straat waarop Besix werkt afgesloten voor verkeer. Bewoners en verkeer met een eindbestemming in de straat kunnen, met enige verkeershinder, gebruik blijven maken van deze wegen. Het overige verkeer wordt omgeleid. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar. De parkeerterreinen van de bedrijven aan de Zuivelweg blijven altijd via één richting bereikbaar voor verkeer.

Albionstraat

De eerder aangekondigde werkzaamheden in de Albionstraat, ter hoogte van de kruising met de Zuivelweg en de Molenhofweg, worden nu niet uitgevoerd. Deze zullen gelijktijdig met de reconstructie van de Albionstraat worden uitgevoerd. Deze uitvoering staat gepland voor 2025. Hierdoor is nu geen afsluiting van de Albionstraat nodig.


Zie ook