Duurzaamheidspioniers gezocht voor de Marc Cornelissen Brightlands Award 2024

28 mei 2024

Bent u een inspirerende leider op het gebied van duurzaamheid en circulaire transitie? Dan is de Marc Cornelissen Brightlands Award misschien wel iets voor u. Deze prijs wordt uitgereikt aan kandidaten die zich onderscheiden in verbindend leiderschap en grensoverschrijdende aanpak, precies zoals Marc Cornelissen dat deed. Doe mee en maak kans op de award, € 35.000 en de expertise van Brightlands en haar partners.

Klimaatverandering

De impact van klimaatverandering is elke dag voelbaar. Het is deze urgente context waarin deze award zijn waarde wil bewijzen door duurzaamheidspioniers aan te moedigen om vooral door te zetten. De circulaire transitie is een belangrijk antwoord op klimaatverandering. We hebben echter veel pioniers nodig om de circulaire transitie te versnellen en de balans met de aarde te herstellen voor de komende generaties. Daarbij hoort dat we op een andere manier met ons voedsel en afval omgaan, maar ook dat het gebruik van land- en energiebronnen moet veranderen en we bewuster en gezonder gaan leven. Voor deelnemers aan deze Award kan deelname de volgende stap zijn van hun persoonlijke expeditie, op weg naar versnelling van de circulaire transitie voor een toekomstbestendige samenleving.

Marc Cornelissen

De Marc Cornelissen Brightlands Award is een aanmoedigingsprijs voor duurzaamheidspioniers, geïnspireerd door de nalatenschap van Marc Cornelissen (1968-2015). De samenleving heeft mensen als Marc nodig die alles op alles zetten om klimaatverandering tegen te gaan. Met de Marc Cornelissen Brightlands Award moedigt Brightlands talentvolle duurzaamheidspioniers aan om vooral door te zetten en moed en leiderschap te tonen op weg naar hun droom.

Meer informatie en aanmelden

Draagt uw oplossing bij aan de circulaire transitie? Meld u dan vóór 14 juni aan voor de Marc Cornelissen Brightlands Award 2024. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op de website van de Marc Cornelissen Brightlands Award.


Duurzaamheidspionier Marc Cornelissen - De tijd dringt