ReSolved Technologies ontvangt investering voor duurzame recycleoplossingen op de Brightlands Chemelot Campus

31 augustus 2023

ReSolved Technologies, een pionier op het gebied van technologie voor het recyclen van plastic, heeft succesvol een investeringsronde doorlopen. De financiering is gedaan door Brightlands Venture Partners en de ifund Foundation. Het geld zal worden gebruikt voor het verder ontwikkelen en opschalen van de ReSolved-technologie en om circulaire materiaalvoorziening te ondersteunen.

ReSolved Technologies is een start-up gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus dat is opgericht in december 2020. Het doel van het bedrijf is om oplosmiddelgebaseerde technologie verder te verbeteren en te implementeren voor de recycling van technische kunststoffen en (zacht) PVC.

Met deze financiering krijgt ReSolved Technologies de mogelijkheid om recyclaten te produceren die kunnen worden toegepast in o.a. de bouwsector, elektronische apparatuur en auto-onderdelen. Deze stap is essentieel om de technologie verder te valideren en branche-partnerschappen aan te gaan. Het bevordert tevens de visie van het bedrijf om oplossingen snel op de markt te brengen. ReSolved Technologies heeft een diepgaande positieve milieu-impact.

Meer achtergrondinformatie is te vinden op de website van de Brightlands Chemelot Campus.