N273 Asfaltonderhoud Napoleonsweg Grathem


Binnenkort start de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de N273 Napoleonsweg Grathem.

Planning

De werkzaamheden aan de Napoleonsweg starten op 29 april 2024. We verwachten dat onze werkzaamheden gereed zijn op 3 mei 2024, mits we geen hinder ondervinden van de weersomstandigheden. Het reservemoment is ingepland van 4 mei t/m 12 mei 2024. In onderstaande
afbeelding is het betreffende werkgebied ter verduidelijking weergegeven.
Wij streven ernaar om de werkzaamheden op doordeweekse dagen uit te voeren, dus van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 18.00 uur. Uiteraard proberen we de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

N273 Werkgebied asfaltonderhoud Napoleonsweg Grathem

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding ingesteld via de A2 en N280. Deze omleidingen zijn uiteraard ter plekke via bewegwijzering aangegeven en vindt u weergegeven in bijgevoegde afbeelding. Voor fietsverkeer blijft het gebruikelijke rijwielpad beschikbaar. Aanwonenden kunnen gebruikmaken van het rijwielpad, wij vragen u hier op uw snelheid te letten.

De hulpdiensten zijn geïnformeerd en deze hebben doorgang, hiervoor kunnen zij mogelijk gebruik maken van het rijwielpad houd hier aub rekening mee.

N273 Grathem Omleidingsroute

Meer informatie

Wij begrijpen dat onze werkzaamheden overlast en hinder kunnen veroorzaken. Zo kan de reistijd van u of uw gasten langer zijn dan normaal, wij vragen u hier rekening mee te houden en bieden hiervoor onze excuses aan.
Heeft u vragen, stel ze gerust! Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact met ons opnemen via: onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten kunt u direct contact opnemen met onze
uitvoerder via: 06-50226375.