N273 Asfaltonderhoud Napoleonsweg Nunhem


Binnenkort start de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de N273 Napoleonsweg Nunhem.

Planning

De werkzaamheden aan de Napoleonsweg starten op 21 mei 2024. We verwachten dat onze werkzaamheden gereed zijn op 24 mei 2024, mits we geen hinder ondervinden van de weersomstandigheden. Het reservemoment is ingepland van 25 mei t/m 2 juni 2024. In onderstaande
afbeelding is het betreffende werkgebied ter verduidelijking weergegeven.
Wij streven ernaar om de werkzaamheden op doordeweekse dagen uit te voeren, dus van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 18.00 uur. Uiteraard proberen we de overlast voor u zoveel
mogelijk te beperken.

N273 Werkgebied asfaltonderhoud Napoleonsweg Nunhem

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is er voor lokaal verkeer een omleiding ingesteld via Neer, Roggel, Heythuysen en Horn. Deze omleidingen zijn uiteraard ter plekke via bewegwijzering aangegeven en vindt u weergegeven in bijgevoegde afbeelding 2. Voor fietsverkeer blijft het gebruikelijke rijwielpad beschikbaar.

De hulpdiensten zijn geïnformeerd en deze hebben doorgang, hiervoor kunnen zij mogelijk gebruik maken van het rijwielpad houd hier aub rekening mee.

N273 Nunhem Omleidingsroute

Meer informatie

Wij begrijpen dat onze werkzaamheden overlast en hinder kunnen veroorzaken. Zo kan de reistijd van u of uw gasten langer zijn dan normaal, wij vragen u hier rekening mee te houden en bieden hiervoor onze excuses aan.

Heeft u vragen, stel ze gerust! Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact met ons opnemen via: onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten kunt u direct contact opnemen met onze uitvoerder via: 06-50226375.