N270 Oostrum asfaltonderhoud


Op 13 mei 2024 start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de N270 in opdracht van de Provincie Limburg.

De werkzaamheden aan de Wansumseweg starten op 13 mei 2024. We verwachten dat onze werkzaamheden gereed zijn op 24 mei 2024, als de weersomstandigheden het toelaten. Anders is er een reservemoment ingepland van 25 mei t/m 2 juni 2024.

In onderstaande afbeelding is het betreffende werkgebied ter verduidelijking weergegeven. Wij streven ernaar om de werkzaamheden op doordeweekse dagen uit te voeren, dus van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur. Uiteraard proberen we de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Afbeelding 1 Werkgebied

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is er voor verkeer een omleiding ingesteld via de A73 en N271. Verkeer vanaf het zuiden wordt omgeleid via de A67 en N270. Deze omleiding is uiteraard ter plekke via bewegwijzering aangegeven en is tevens weergegeven in bijgevoegde afbeelding 2. Fietsverkeer blijft doorgang houden middels het bestaande fietspad. De hulpdiensten zijn geïnformeerd en deze hebben doorgang, hiervoor kunnen zij mogelijk gebruik maken van het rijwielpad houd hier aub rekening mee. Voor busverkeer is er een lokale omleiding via Oirlo. Actuele informatie aangaande de dienstregeling vindt u bij de busstations.

Afbeelding 2 Grootschalige omleiding

Verdere informatie

Heeft u vragen, stel ze gerust. Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact met ons opnemen via: onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten kunt u direct contact opnemen met onze uitvoerder via: 06-50226375.