Netwerkconferentie Spil in de Wijk, “De kracht van de vrijwilliger”


Datum
Plaats in agenda
Tijd
08:30 tot
Locatie
Kloosterdorp Steyl (gem. Venlo)
Omschrijving

Op donderdag 27 juni vindt het netwerkevent van Spil in de Wijk plaats in kloosterdorp Steyl, vlakbij Venlo. Het thema van dit jaar is “de kracht van de vrijwilliger”. Tijdens het evenement zijn er diverse interactieve sessies waarvoor u kunt inschrijven. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid tot netwerken.

Spil in de Wijk is een project van initiatiefnemers en Mogelijkmakers uit verschillende Limburgse organisaties, georganiseerd door een (jaarlijks wisselend) kernteam en ondersteunende werkgroepen. Met de evenementen die zij organiseren brengen zij Spillen uit alle hoeken van de provincie Limburg bij elkaar. Spillen zijn professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid van woon- en werkomgeving.

Spil in de Wijk heeft als doel om een sterk, actief en open netwerk te vormen van Spillen binnen Limburg. Een netwerk waarin kennis, ervaring en inspiratie worden gedeeld, tussen mensen die dagelijks volop in de Limburgse wijken en buurten aan de slag zijn.

Aanmelden

Bent u werkzaam in het ruimtelijk domein en heeft u affiniteit met de leefbaarheids- of sociale kant in uw gemeente of organisatie? Dan kun je je aanmelden voor dit evenement via Spilindewijk.nl.

Bijzonderheden

Meer weten over Spillen en Spil in de Wijk? Kijk dan de video over de Keukenbrigade, één van de initiatieven die Spil in de Wijk bij elkaar gebracht heeft.