Werken bij Provincie Limburg


Werken als provincie professional bij de Provincie Limburg

Als provincie professional is het jouw missie om onze provincie nóg mooier, innovatiever en duurzamer te maken. Van ons cultureel erfgoed tot ons vernieuwende karakter. Van onze steden tot ons betoverend groen. En van onze bijzondere euregionale ligging tot aan onze economische vernieuwingskracht. Deze veelzijdige uitdagingen pakken we met beide handen aan. Met ruim 900 provincie professionals werken we aan de toekomst die Limburg verdient. Zo geven we Provincie Limburg nog mooier door aan de volgende generatie.

Onze provincie professionals aan het woord

Natuurlijk kan niemand beter vertellen hoe het is om bij de Provincie Limburg te werken dan onze eigen provincie professionals zelf. Iedere dag maken zij impact op de volgende generatie Limburgers. Benieuwd hoe het is om als provincie professional te werken? Lees hun verhalen en neem een kijkje achter de schermen via provincieprofessional.nl.

Groeien, innoveren, samenwerken

Bij ons is elke dag een kans om te groeien, te innoveren en samen te werken. Als provincie professional krijg je hier alle ruimte voor. Eigen inzet en groei staan centraal, en we steunen je volop in je persoonlijke ontwikkeling. Jij neemt het initiatief en durft je handen uit de mouwen te steken. Ook als het gaat om de complexe en veelzijdige vraagstukken, waar wij dagelijks mee te maken. Allemaal flinke uitdagingen, waar jij energie van krijgt. Jij doet niets liever dan impact maken op de volgende generatie! Hier komen jij en de provincie tot bloei!

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Als provincie professional krijg je goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000 voor vijf jaar.
  • Een Individueel Keuze Budget van circa 22%, inclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%). Dit budget komt bovenop je gewone salaris en je kiest zelf wanneer je het ontvangt. Je kunt het ook inzetten voor de aankoop van een fiets, een sportabonnement of extra verlof.
  • In overleg gedeeltelijk flexibel werken en thuiswerken.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioen bij ABP.
  • De mogelijkheid om extra verlofuren op te bouwen.
  • Een actief vitaliteitsbeleid, levensfasebeleid en diversiteitsbeleid.