Subsidie MKB innovatiestimulering topsectoren (Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland 2021-2025)


De Provincie Limburg moedigt innovatie in het MKB aan. Voor verschillende stadia in de ontwikkeling van innovatieve producten bieden we bedrijven subsidie.

MIT Zuid is een gezamenlijk programma van de Provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. De subsidie wordt beheerd door Stimulus Programmamanagement.

Voor wie

Voor ondernemers uit het MKB (paragraaf 1) en voor MKB-ondernemingen in een samenwerkingsverband (paragraaf 2) in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Waarvoor

Het MIT Zuid omvat een set van twee financiële instrumenten om de eerste fases van innovatie te stimuleren voor het MKB. Het betreft achtereenvolgens projecten gericht op:

  • Het uitvoeren van een Haalbaarheidsproject.
  • Het uitvoeren van een R&D samenwerkingsproject op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

De inhoud van de informatie op deze pagina is met zorg samengesteld. Deze informatie kan echter afwijken van wat er in de subsidieregeling is opgenomen. Bekijk daarom de volledige tekst van bijgevoegde subsidieregeling voor alle criteria, voorwaarden en verplichtingen. Mochten er zich onverhoopt afwijkingen voordoen tussen de informatie op deze pagina en wat er in de subsidieregeling staat, dan moet u uit gaan van de tekst in de subsidieregeling. De tekst in de subsidieregeling is leidend.