Limburg Leisure Ondernemers PLUS event


De limburgse leisure verdient een PLUS

De Limburgse leisure moet toonaangevend zijn, voorop lopen in gastvrijheid en de verwachtingen van gasten overtreffen. Kortom: we willen een dikke plus scoren!

Vanuit het Investeringsprogramma Toerisme & Recreatie 2016-2019 ontwikkelt de provincie beleid, ondersteuningsmaatregelen en activiteiten om ondernemers, maar ook onderwijsinstellingen en branches te helpen om die kwaliteitsstap te maken.

Jongeman in keuken met plus-teken. Tekst in afbeelding: De Limburgse leisure verdient een plus

Een dag bomvol kennis en inspiratie

In dat kader organiseerde de Provincie Limburg op donderdag 21 februari 2019, het Limburg Leisure Ondernemers PLUS event.
Ruim 300 mensen die werkzaam of betrokken zijn bij toeristisch-recreatieve ondernemingen in Limburg ontmoetten elkaar in Roermond. Zij volgden lezingen en workshops van ervaringsdeskundigen en experts uit de sector.

Deden kennis op over nieuwe trends. Over de kracht van reviews. Kregen praktische handvatten om direct toe te passen over bijvoorbeeld communicatie en personeelsbeleid. Hoe krijg je gastvrije medewerkers en vooral hoe houdt je ze. Leerden van interessante voorbeelden en vooral van elkaar.
Alles met het oog op die dikke plus in gastvrijheid.

Gelukkig zit in iedereen het verlangen om de ander te verrassen en in de watten te leggen. De kunst is om dat verlangen te herkennen én te leren gebruiken, liefst morgen al...

Milo Berlijn, inspirator, moderator en cabaretier

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten, beleid en regelingen die de Provincie ontwikkelt voor de Toeristisch-recreatieve sector meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief Toerisme en Recreatie!


logo limburg leisure ondernemers event

Nieuwsbrief Toerisme en recreatie

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het thema Toerisme en recreatie, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.