Limburg viert 75 jaar bevrijding


Subsidiebesluit genomen

Het burgercomité 75 jaar bevrijding heeft half februari een advies gepresenteerd over de subsidieaanvragen in het kader van ‘herdenken en vieren 75 jaar bevrijding in Limburg’.

Gedeputeerde staten heeft op 26 februari een besluit genomen over het toekennen van de subsidies ‘herdenken en vieren 75 jaar bevrijding in Limburg’. Klik voor meer informatie over het genomen besluit op de onderstaande link naar het persbericht.

We bedanken iedereen hartelijk voor het indienen van de vele aanvragen en de inspirerende plannen!

Dit betekent vrijheid voor mij

John Monsewije

Het beleven van grenzeloze vrijheid is van onschatbare waarde. 75 jaar bevrijding moet een voortdurende bron van inspiratie voor iedereen zijn. ~ John Mon­se­wije, lid comité 75 jaar bevrijding Limburg.

75 jaar bevrijding Limburg

Limburg 75 jaar bevrijding logo 365 x 365

Het logo ‘75 jaar bevrijding’ mag gebruikt worden door iedereen die in Limburg een activiteit organiseert in het kader van 75 jaar bevrijding.

Samen onvergetelijk vieren

Het comité 75 jaar bevrijding Limburg heeft iedereen in Limburg opgeroepen om ideeën te delen om 75 jaar vrijheid in Limburg op een verrassende en nieuwe manier te vieren. Tijdens twee ideeënavonden in Venlo en Kerkrade zijn de ideeën met het comité gedeeld. Limburg wil 75 jaar vrijheid en bevrijding herdenken, doorgeven en onvergetelijk vieren.

Blue Billywig video embed

Impressie Ideeënavonden