Limburg viert 75 jaar bevrijding


Zo gaan we verder

De inschrijving voor de subsidie 'Herdenken en vieren 75 jaar bevrijding in Limburg' is per 1 december 2018 gesloten. We bedanken iedereen hartelijk voor het indienen van de vele aanvragen en de inspirerende plannen.

Het comité gaat aan de slag met alle ingediende aanvragen. Rond eind januari brengt het comité een advies uit aan Gedeputeerde Staten. Gedeputeerde Staten neemt naar verwachting eind februari het besluit over het toekennen van de subsidies.

We verwijzen u naar uw gemeente (voucherregeling), wanneer u een idee heeft voor een lokaal project om 75 jaar vrijheid te vieren. Of kijk eens bij onze andere subsidieregelingen.

Dit betekent vrijheid voor mij

Hayat Barrahmun

Voor mij betekent vrijheid verdraagzaamheid, dankbaarheid en leven zonder angst. Laten we de ander de ruimte geven. Of iemand anders is, denkt of eruit ziet dan jijzelf, dat zou niet iets moeten uitmaken. Toon belangstelling, verdiep je in de beweegredenen of de achtergrond van de ander. Heb respect voor elkaars verschillen ~ Hayat Barrahmun, lid comité 75 jaar bevrijding Limburg.

75 jaar bevrijding Limburg

Limburg 75 jaar bevrijding logo 365 x 365

Het logo ‘75 jaar bevrijding’ mag gebruikt worden door iedereen die in Limburg een activiteit organiseert in het kader van 75 jaar bevrijding.

Samen onvergetelijk vieren

Het comité 75 jaar bevrijding Limburg heeft iedereen in Limburg opgeroepen om ideeën te delen om 75 jaar vrijheid in Limburg op een verrassende en nieuwe manier te vieren. Tijdens twee ideeënavonden in Venlo en Kerkrade zijn de ideeën met het comité gedeeld. Limburg wil 75 jaar vrijheid en bevrijding herdenken, doorgeven en onvergetelijk vieren.

Blue Billywig video embed

Impressie Ideeënavonden

Ideeënavond locatie Kerkrade - a
Ideeënavond locatie Kerkrade - b
Ideeënavond locatie Kerkrade - c
Ideeënavond locatie Kerkrade - d
Ideeënavond locatie Kerkrade - e
Ideeënavond locatie Kerkrade - f
Ideeënavond locatie Kerkrade - g
Ideeënavond locatie Kerkrade - h
Ideeënavond locatie Venlo - a
Ideeënavond locatie Venlo - b
Ideeënavond locatie Venlo - c
Ideeënavond locatie Venlo - d
Ideeënavond locatie Venlo - e
Ideeënavond locatie Venlo - f
Ideeënavond locatie Venlo - g
Ideeënavond locatie Venlo - h