Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis


Je wilt oud worden in je eigen huis. Of je wilt geld besparen én duurzamer leven. Je huis beter isoleren, zelf energie opwekken of minder water verbruiken. Wat je wensen ook zijn, de Provincie Limburg helpt je graag met de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis.

Huurders en woningeigenaren kunnen via deze regeling voordelige leningen afsluiten voor energiebesparende en levensloopbestendige maatregelen aan bestaande woningen in Limburg.

Maak jij je huis geschikt om er te kunnen blijven wonen, ook wanneer je hulpbehoevend wordt? De stimuleringsregeling Duurzaam Thuis biedt extra financiële ruimte tegen gunstige voorwaarden. Deze kun je vinden op de website duurzaamthuislimburg.nl.

Je kunt veel verschillende maatregelen nemen om in je eigen huis prettig oud te worden. Zoals het realiseren van een slaap-badkamer op de begane grond, het weghalen van drempels of het maken van een inloopdouche. Natuurlijk kun je je woning ook energiezuinig maken door deze te isoleren of zonnepanelen te installeren. Deze regeling financiert zowel maatregelen om een huis levensloopbestendig te maken, als maatregelen om het te verduurzamen.

Wil je meer weten over de regeling, kijk dan op duurzaamthuislimburg.nl voor de meest actuele en complete informatie.