Deel van N274 dicht in nachten 24 en 25 oktober


In de nacht van woensdag 24 oktober op donderdag 25 oktober én in de nacht van donderdag 25 oktober op vrijdag 26 oktober is een deel van de N274 dicht. Het gaat om het stuk tussen de rotonde bij de Esso en de rotonde bij de Lukoil. We werken van 19.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur in de ochtend. De eerste nacht brengen we een toplaag asfalt aan. In de tweede nacht werken we het wegdek af.

Het kan zijn dat de weersomstandigheden tijdens de nacht van woensdag 24 oktober niet geschikt zijn om te asfalteren. In dat geval asfalteren we de nacht erna en werken we het wegdek verder af in de nacht van donderdag 1 november op vrijdag 2 november.

Mogelijk geluidsoverlast

Natuurlijk proberen we de overlast voor de omwonenden zo veel mogelijk te beperken. De werkzaamheden die veel geluidsoverlast kunnen geven, zoals frezen en zagen, voeren we uit tussen 19.00 en 22.00 uur. Na het frezen en zagen gaan we asfalteren. Dit geeft veel minder overlast, maar het is mogelijk dat u daar toch iets van hoort. Wij hopen op uw begrip. Na deze werkzaamheden is het wegdek tussen de rotondes klaar en hoeven we alleen nog de bermen af te werken.