Stand van zaken werkzaamheden


De werkzaamheden aan de N274 zijn volop aan de gang. De bouw van de tijdelijke verkeerssituatie ligt goed op schema. We verwachten dat deze werkzaamheden in week 14 zijn afgerond.

Vanaf maandag 26 maart gaan we aan de slag op de Echterbaan ter hoogte van de huisnummers 3 tot en met 21. We gaan bij deze woningen rioolwerkzaamheden uitvoeren en we vernieuwen dit deel van de Echterbaan totaal. Tijdens de werkzaamheden kan de Echterbaan niet worden gebruikt door doorgaand fietsverkeer. Fietsverkeer wordt geleid over het nieuwe fietspad ter hoogte van de Schinvelderhoeve (zie afbeelding rechts).

De komende periode treffen wij tevens alle benodigde voorbereidingen om de tijdelijke rotondes in de week van 9 april (week 15) te kunnen voorzien van asfalt en markeringen. Aansluitend hebben we ongeveer een week nodig om alles netjes op te ruimen en af te werken. Ook maken we dan een begin met de voorbereidingen voor de tweede weekendafsluiting. Dit afsluitingsweekend staat gepland voor vrijdag 20 april 19.00 tot maandag 23 april 5.00 uur. Hierover hoort u later meer.