N570 Keulsebaan Roermond (HRB 15,30-15,83) asfaltonderhoud


Op 9 juli start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de N570 in opdracht van de Provincie Limburg.

Planning

De werkzaamheden starten op 9 juli 2024. Als de weersomstandigheden dat toelaten, verwachten we dat onze werkzaamheden gereed zijn op 10 juli 2024. Het reservemoment is ingepland van 11 tot en met14 juli 2024.

Werkgebied
Werkgebied

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is er voor verkeer een grootschalige omleiding ingesteld via Vlodrop en de N293. Deze omleiding is uiteraard ter plekke via bewegwijzering aangegeven en is tevens weergegeven in bijgevoegde afbeelding 2. Fietsverkeer blijft doorgang houden middels het bestaande fietspad.

Aanwonenden kunnen gebruik maken van het fietspad om bij hun woning te komen, hiervoor vragen wij extra aandacht te hebben voor fietsers. Let op uw snelheid!

Voor tankstation Suntjens zijn extra maatregelen getroffen. Zij zijn bereikbaar via het onverharde pad “de scheidingsweg”. Ter plaatse staat een verkeersregelaar om bezoekers veilig te begeleiden.

Grootschalige omleiding
Grootschalige omleiding

Meer informatie

Heeft u vragen, stel ze gerust. Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact met ons opnemen via: onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten kunt u direct contact opnemen met onze uitvoerder via: 06-50226375.