Wat betekent dit voor u?


De snelheid tussen Baexem en Roermond en langs de werkruimte wordt verlaagd. Vanaf zaterdag 16 februari om 07.00 uur geldt een adviesroute waarmee u verkeershinder op de N280 door de werkzaamheden het beste vermijdt.

Tussen Baexem en Roermond verlagen we de snelheid van 100 km/u naar 80 km/u. Langs de werkruimte is 50 km/u toegestaan. Dit zorgt voor een veiligere situatie, zowel voor het verkeer als voor de mensen die in het vak aan het werk zijn.

Grootschalige adviesroute om verkeershinder op N280 door werkzaamheden het best te vermijden

Vanaf zaterdag 16 februari om 07.00 uur geldt een adviesroute voor:

• doorgaand verkeer dat normaal gesproken via de N280 Roermond voorbij rijdt
• verkeer dat Roermond Oost wil bereiken

Door de adviesroute te volgen, heeft u geen last van eventuele verkeershinder door de werkzaamheden op de N280. Verkeer met bestemming Roermond kan gewoon over de N280 blijven rijden: Roermond blijft bereikbaar.

Verkeer vanaf de A2 richting A73, Venlo en Duitsland

Doorgaand verkeer op de A2 richting de A73, Venlo en Duitsland kan het beste verder rijden op de A2 en afslag (44) Sint Joost nemen. Via de N276 neemt u afslag (22) Maasbracht en rijdt u de A73 op. U volgt de A73 tot afslag (19) Roermond.

Verkeer vanaf de A73 richting A2, Weert en Eindhoven

Doorgaand verkeer op de A73 richting de A2, Weert en Eindhoven kan het beste verder rijden op de A73 en afslag (22) Maasbracht nemen. Via de N276 neemt u de afslag (44) Sint Joost en rijdt u de A2 op. U volgt de A2 richting Weert en Eindhoven.

Transport en leveringen naar Bedrijventerrein Willem-Alexander

Vrachtwagens of leveranciers naar Bedrijventerrein Willem-Alexander kunnen het beste de adviesroute vanaf de A2 volgen en vanaf het oosten Roermond binnen rijden. Via afslag (19) Roermond rijdt u de N280 richting Roermond op. Via de tijdelijke afrit naar de rotonde van de Mijnheerkensweg bereiken zij het Bedrijventerrein Willem-Alexander.

Download de overzichtskaart van de adviesroute. (pdf, 306 kB)