Wist u dat…


Roermond Bereikbaar speciale Kerstacties heeft?

  • Zo kunt u bijvoorbeeld al voor € 2 met de Arrivatrein vanuit Venlo en Sittard naar Roermond reizen. Meer informatie over de Kerstacties vindt u op www.roermondbereikbaar.nl/kerstactie/.

En wist u ook dat...

  • De N280 Roermond en N280 Leudal aparte projecten zijn die volledig los van elkaar staan? Uiteraard is er onderling regelmatig contact, maar het gaat om 2 aparte projectteams.
  • Er op hetzelfde moment als de werkzaamheden aan de N280 Roermond ook werkzaamheden gepland zijn bij de Stationstunnel van Roermond? Deze werkzaamheden maken geen deel uit van de herinrichting N280 Roermond. Uiteraard doet de gemeente Roermond er alles aan om de hinder zo veel mogelijk te beperken en u op tijd te informeren. Meer informatie hierover vindt u onder andere op www.roermond.nl.
  • Er achter de schermen al druk wordt (samen)gewerkt? Om u straks onder andere via Roermond Bereikbaar goed te informeren over de actuele werkzaamheden en eventuele omleidingen. Tijdens de herinrichting van de N280 Roermond, maar ook voor de hele verkeerssituatie in Roermond. Denk hierbij aan drukke dagen bij het Designer Outlet Center, de sluiting van de Stationstunnel en eventuele andere werkzaamheden in of vlakbij de stad.