Nachtelijke afsluiting 7 tot 10 januari


De werkzaamheden starten vandaag . In de drie nachten van 7 tot 10 januari 2019 plaatsen we tussen 21.00 en 07.00 uur een betonnen barrier langs de N280 en passen we de markering op de weg aan. Deze barrier scheidt onze werkruimte van het doorgaande autoverkeer, zodat het verkeer blijft doorstromen en wij veilig kunnen werken.

Voor het neerzetten van de barrier sluiten we de N280 richting Venlo tussen de Wilhelminasingel en de tijdelijke rotonde af tussen 21.00 en 07.00 uur. Dit doen we bewust ’s nachts, omdat er dan minder verkeer rijdt en de meeste bedrijven dicht zijn. Verkeer leiden we om via de Mijnheerkensweg, zodat er geen sluiproute door bijvoorbeeld de Venloseweg ontstaat.

Informatie over de omleidingen en bereikbaarheid vindt u op onze projectwebsite N280verbindt.nl. Enige geluidshinder bij deze nachtelijke werkzaamheden is helaas niet te voorkomen.

Zodra de scheiding tussen het doorgaande autoverkeer op de N280 en de werkruimte is aangebracht, starten we met het verwijderen van de houtopstand. Lees meer hierover in het nieuwsitem natuur.

Verder gaan we grondwerk verrichten in de grondwal en verwijderen we de betonelementen vlakbij Achter de Cattentoren, zodat wij overal veilig kunnen werken. Het verkeer blijft gewoon op de N280 rijden terwijl we deze werkzaamheden uitvoeren.