N279 Horn - Roggel


De Provincie Limburg voert reconstructiewerkzaamheden uit op de N279 ter hoogte van Heythuysen. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd, en bestaan uit de aanleg van 2 nieuwe bushaltes aan de N279 ter hoogte van het gemeentehuis.

Planning

Fase 1

De werkzaamheden voor fase 1 worden uitgevoerd van maandag 16 januari 06.00 uur tot vrijdag 17 februari 18.00 uur. Fase 1 is de aanleg van de bushalte aan de zijde van de N279 in de richting Horn - Roggel.

Fase 2

De werkzaamheden voor fase 2 worden uitgevoerd van maandag 23 januari 06.00 uur tot vrijdag 17 februari 18.00 uur. Fase 2 is de aanleg van de bushalte aan de zijde van de N279 in de richting Roggel - Horn.

Er zal alleen overdag worden gewerkt, in de avonduren en nachtelijk uren is er geen overlast.

Hinder

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt er een zogenaamde halve baan afzetting gerealiseerd waardoor het verkeer ten alle tijden door kan. Deze maatregelen zijn gecombineerd met inzet van verkeersregelaars. In de avonduren zal de verkeersafzetting verwijderd worden, zodat de normale verkeerssituatie terugkeert en verkeer ongehinderd kan doorstromen.

Locatie afsluiting N279 ter hoogte van Heythuysen

Locatie afsluiting N279 ter hoogte van Heythuysen

Alle toegangswegen van en naar Heythuysen, evenals de daar aanwezige bedrijven, blijven bereikbaar. Fietsers zullen middels gele borden worden omgeleid, zodat zij veilig op hun plaats van bestemming kunnen komen zonder ernstige hinder en vertraging.

Verdere informatie

Opmerkingen, suggesties en vragen over de werkzaamheden kunt u doorgeven via onderhoudlimburg@kws.nl. Dringende meldingen zoals calamiteiten kunnen gemeld worden via telefoonnummer 06 - 50 22 63 75.