N277 Vredepeel


Binnenkort start de Provincie Limburg met de uitvoering van asfaltonderhoud op de N277 ter hoogte van Vredepeel.

Planning

Het asfaltonderhoud aan de N277 word uitgevoerd in de periode van vrijdag 1 september 19.00 uur tot en met donderdag 7 september uiterlijk 06.00 uur, wanneer er geen hinder wordt ondervonden van de weersomstandigheden of andere onvoorziene zaken.

Kunnen deze werkzaamheden door omstandigheden niet worden uitgevoerd, dan zullen we uitwijken naar het reservemoment. Dit is gepland in de periode van vrijdagavond 29 september 19.00 uur tot en met donderdag 5 oktober uiterlijk 06.00 uur.

N277 locatie werkzaamheden
Locatie werkzaamheden, fase 1 (blauw) en fase 2 (paars)

Bereikbaarheid

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Het deel tussen de Beekweg en de N270 ter hoogte van Ysselsteyn blijft de hele periode afgesloten.

Het stuk tussen de Brabantse grens en de Beekweg  (fase 1) wordt op maandagochtend 4 september opengesteld. We verzoeken weggebruikers om zo veel mogelijk de grootschalige omleiding (in geel) te blijven volgen.

Fase 2 blijft de hele periode afgesloten tussen de Beekweg en de N270 ter hoogte van Ysselsteyn. Zie ook onderstaande tekeningen.

N277 fase 1 en 2 inclusief omleiding Geel
Fase 1 en 2 inclusief grootschalige omleiding in Geel
N277 fase 2 incl omleiding Geen en lokale omleiding
Fase 2: grootschalige omleiding (geel) en lokale omleiding (groen)

Voor landbouwverkeer wordt een aparte omleiding ingesteld, deze wordt middels bebording aangegeven. Uiteraard zijn ook de hulpdiensten op de hoogte van deze werkzaamheden.