N276 Limbricht betononderhoud


Op 4 maart 2024 start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het betononderhoud aan de N276 in opdracht van de Provincie Limburg.

Planning

De werkzaamheden aan de Henschenveldweg starten op 4 maart 2024. We verwachten dat onze werkzaamheden gereed zijn op 14 april 2024, mits we geen hinder ondervinden van de weersomstandigheden. Het reservemoment is ingepland van 6 t/m 14 april 2024. In onderstaande afbeelding is het betreffende werkgebied ter verduidelijking weergegeven.

Wij streven ernaar om de werkzaamheden op doordeweekse dagen uit te voeren, dus van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur. Uiteraard proberen we de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Afbeelding 1 werkgebied

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is er voor fiets en landbouw verkeer een omleiding ingesteld via Trichterweg, Provinciale weg en Hasseltsebaan. Deze omleidingen zijn uiteraard ter plekke via bewegwijzering aangegeven en is tevens weergegeven in bijgevoegde afbeelding 2 en afbeelding 3.

Afbeelding 2 Omleiding landbouwverkeer
Afbeelding 3 Omleiding fietsverkeer

Verdere informatie

Heeft u vragen, stel ze gerust!.Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact met ons opnemen via: onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten kunt u direct contact opnemen met onze uitvoerder via: 06-50226375.