N275 Nederweert


De Provincie Limburg gaat begin 2024 werkzaamheden uitvoeren aan de VRI’s  (verkeersregelinstallaties) op de N275 ter hoogte van hectometer (hm) 30.9 kruising randweg zuid/randweg west (Mc Donalds) en hm 31.1 (ter hoogte van de toe en afritten van de A2).

Hier zijn de installaties verouderd. Er treden steeds vaker storingen op, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. De installaties zullen deels vervangen worden waarbij er al rekening wordt gehouden met de aanstaande reconstructie.

Planning

De werkzaamheden zijn gepland in week 8 (19 februari t/m 24 februari.) Voor de doorstroming en om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, zullen deze in de avond en nachtelijke uren worden uitgevoerd. De N275 zal niet worden afgesloten, wel zullen er rijstroken worden afgesloten, wat enige hinder kan opleveren.

De afritten van de A2 zullen in de nacht van 22 op 23 februari worden afgesloten. Er worden borden geplaatst om de omleiding aan te geven.

Voorafgaande zullen er reeds werkzaamheden in de berm uitgevoerd worden waarbij de snelheid op de N275 aangepast zal worden. Het verzoek om hier, ook voor de veiligheid van de medewerkers, rekening mee te houden.