Communicatie


Naast deze nieuwsbrief en de projectwebsite van de N273 Baarlo, heeft ook de aannemer een aantal communicatiemiddelen die zij inzetten. Zo worden er waar nodig bewonersbrieven bezorgd, is er een facebookpagina ‘Baarlo N273’ waar de laatste stand van zaken op bijgehouden wordt, zijn er (rekening houdend met de dan geldende COVID-19 maatregelen) bewonersavonden en is er een openbaar inloopspreekuur. Ook ontwikkelden zij de Strabag Omgevingsapp. Wilt u toch liever persoonlijk contact, dan kunt u terecht bij de hoofduitvoerder die dagelijks aanwezig is bij het project.

Strabag Omgevingsapp

U kunt op uw mobiele telefoon of tablet de Strabag Omgevingsapp gratis downloaden. Zoek hiervoor in de Play Store of App Store op STRABAG Omgevingsapp.

  1. Installeer en open de app
  2. Uw wordt gevraagd om toegang tot uw locatie te verlenen. Geef akkoord.
  3. Markeer het project “Reconstructie N273 – Kom Baarlo.” als favoriet (klik op de ster)
  4. Open de projectinformatie en zet “Ontvang meldingen” aan.

Via deze app houdt Strabag u gedurende de looptijd van het project op de hoogte over de planning en mogelijke wijzigingen hierin en de bereikbaarheid van uw pand/onderneming. U ontvangt hiervoor steeds een pushbericht.

Ook heeft u in deze app de mogelijkheid om een vraag te stellen of opmerking te maken. Dit doet u door in de app naar het tabblad contact te gaan en hier uw vraag in te vullen en gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonlijk contact met hoofduitvoerder

De communicatie en aanvullende gesprekken in relatie tot uw bereikbaarheid en mogelijke bedrijfsvoering worden opgepakt door de technisch omgevingsmanager van Strabag B.V; Maikel Ruijs. Hij is als hoofduitvoerder aanwezig op het project, en kan uiteraard buiten worden aangesproken met vragen/opmerkingen. Maikel is bereikbaar via: 06 344 736 84 en nl-n273baarlo@strabag.com.


Maikel Ruijs