N273 Baarlo


Aan het einde van de zomer start de Provincie Limburg met de uitvoering van asfaltonderhoud op de N273 Baarlo tussen de Veldstraat en de rotonde Hoverhofweg ter hoogte van Hout Blerick.

In onderstaande afbeelding is het werkgebied in zwart aangegeven.

N273 Baarlo werkgebied

Planning

Het asfaltonderhoud aan de N273 staat gepland voor de periode van maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september. Slecht weer of andere onvoorziene zaken kunnen voor een aanpassing in de planning zorgen. In dat geval vinden de werkzaamheden een week later plaats, van 25 tot en met 29 september. De weg is dan afgesloten voor verkeer. Fietsers en bromfietsers kunnen het fietspad blijven gebruiken. Voor en na de afsluiting staan kleinere werkzaamheden op de planning.

Bereikbaarheid

Tijdens de afsluiting van de N273 tussen de rotonde Hoverhofweg en de Veldstraat wordt het verkeer omgeleid via de N275-N277en de N273. Deze omleiding staat aangegeven op borden langs de weg. In de afbeelding ziet u de omleiding. Heeft u een afspraak? Vertrek dan iets eerder als u normaal zou doen. Krijgt u bezoek of klanten? Informeer hen dan over de werkzaamheden en bijbehorende omleidingen.

N273 Baarlo omleiding