N271 Velden


In juli start de Provincie Limburg met de uitvoering van asfaltonderhoud op de N271 tussen de Vilgert en de Bong in Velden. Op deze pagina willen we u zo goed mogelijk informeren over deze werkzaamheden.

Planning

Het asfaltonderhoud aan de N271 wordt gedurende een weekend uitgevoerd.

De werkzaamheden starten op vrijdagavond 22 juli 19:00 uur en zullen duren tot maandagochtend 25 juli 06:00 uur, mits er geen hinder wordt ondervonden van de weersomstandigheden.

Indien deze werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden niet uitgevoerd kunnen worden, dan zullen we uitwijken naar het reserveweekend. Dit is gepland in de periode van vrijdagavond 29 juli 19:00 uur tot maandagochtend 1 augustus 06:00 uur.

Voorafgaande en na deze werkzaamheden zullen er kleinere werkzaamheden uitgevoerd worden.

In onderstaande afbeelding is het werkgebied ter verduidelijking in rood aangegeven.

N271 Velden wegwerkzaamheden

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de N271 tussen de Vilgert en de Bong afgesloten voor verkeer behoudens fietsers en bromfietsers.

Het doorgaande verkeer wordt grootschalig omgeleid via de N271-A67-A73-N270-N271 vv. Deze omleiding is uiteraard middels bewegwijzering aangegeven, zie ook de afbeelding onder het kopje Omleiding op deze pagina.

Voor landbouwverkeer wordt een aparte omleiding ingesteld, deze wordt middels bebording aangegeven. Uiteraard zijn de hulpdiensten geïnformeerd over onze werkzaamheden.

We realiseren ons dat we overlast veroorzaken, we vragen u om begrip hiervoor op te brengen. Heeft u een afspraak, vertrek eerder als u normaal zou doen. Krijgt u bezoek of klanten, informeer hen over deze werkzaamheden en bijbehorende omleidingen.