Uitnodiging voor bewonersavond


Bent u benieuwd naar het Voorlopig Ontwerp van de N271 tussen Middelaar en Mook? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op donderdag 9 mei in MFC De Koppel aan de Dorpsstraat 45 in Middelaar. Tussen 17.00 en 19.30 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen. Wij informeren u en beantwoorden eventuele vragen over het ontwerp, de onderzoeken en de bestemmingsplanprocedure.

Ook kunt u het Voorlopig Ontwerp alvast beleven in 3D. Hiervoor heeft u een smartphone nodig. Wij delen deze avond virtual reality (VR) brillen uit. Met een VR-bril en uw smartphone kunt u het Voorlopig Ontwerp bekijken in 3D. Wij wensen u veel kijkplezier.

Meer informatie

De Provincie Limburg organiseert deze avond voor bewoners en belanghebbenden van de N271 tussen Middelaar en Mook. De Provincie gaat samen met de gemeenten Mook en Middelaar en Gennep de N271 tussen Milsbeek en Mook vernieuwen. Adviesbureaus Geonius en Movares hebben het Voorlopig Ontwerp geoptimaliseerd op basis van de verkeerskundige uitgangspunten en de technische randvoorwaarden.

Lees meer op www.limburg.nl/N271.