Gastvrij Limburg in de kijker


Het toerisme in Limburg bloeit. Heel wat mensen werken daar hard aan mee, zoals ondernemers, gemeenten, VVV’s, de Provincie en natuurlijk de eigen inwoners. Die krachten achter de sector willen we graag in de kijker zetten. In de serie ’Gastvrij Limburg in de kijker‘ verschijnt elke maand een nieuwe video, waarin telkens een ander aspect aan bod komt.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Dan kunt u dat aangeven via dit formulier. U ontvangt dan elke maand de nieuwe videolink per mail.

#1 Goed ondernemerschap

Limburg scoort op de Zoover-awards

Het eerste filmpje in de reeks focust op de hoge kwaliteit van de Limburgse toeristische ondernemingen. Onze accommodaties behalen gemiddeld 8,2/10 op Zoover, een schitterend resultaat. Dit betekent dat toeristen niet alleen lovend zijn over de kwaliteit van ons product, maar vooral ook de Limburgse gastvrijheid enorm waarderen. Afgelopen maand kregen drie Limburgse accommodaties de nieuwe Zoover-award voor de beste regionale accommodatie. Deze ondernemers leveren dagelijks een topprestatie en streven net als wij naar een 10! Benieuwd naar wat hen onderscheidt?

Blue Billywig video embed

#Aankondiging filmcyclus Gastvrij Limburg

Gedeputeerde Eric Geurts nodigt u graag uit om mee te kijken in serie.

Blue Billywig video embed