Gastvrij Limburg in de kijker


Het toerisme in Limburg bloeit. Heel wat mensen werken daar hard aan mee, zoals ondernemers, gemeenten, VVV’s, de Provincie en natuurlijk de eigen inwoners. Die krachten achter de sector willen we graag in de kijker zetten. In de serie ’Gastvrij Limburg in de kijker‘ verschijnt elke maand een nieuwe video, waarin telkens een ander aspect aan bod komt.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Dan kunt u dat aangeven via dit formulier. U ontvangt dan elke maand de nieuwe videolink per mail.

#3 Grenzeloos gastvrij

Onze provincie is omringd door andere toeristische regio’s, die ook zoveel mogelijk toeristen proberen aan te trekken. Maar in plaats van met elkaar te concurreren, bundelen we onze krachten. Bijvoorbeeld voor de Maasfietsroute. Fietsers vinden gemakkelijk hun weg, dankzij de uniforme wegwijzers. Hebt u informatie nodig, dan kunt u op één website terecht in vier talen: www.maasfietsroute.eu. En voor de lokale ondernemer levert samenwerking meer (internationale) gasten op.

Blue Billywig video embed

#2 Elk seizoen gastvrij

Tijdens de koudste maanden van het jaar is de uitdaging om bezoekers te trekken net iets groter dan anders. Enkele opmerkelijke Limburgse initiatieven zorgen voor seizoensverlenging, zoals Enchanted Gardens in de kasteeltuinen van Arcen en Holy Moly in Heerlen. Dankzij zulke initiatieven blijft Limburg het hele jaar door een geliefde bestemming, zowel voor een langer verblijf als voor dagjestoeristen. En daar profiteert onze hele toeristische sector van mee.

Blue Billywig video embed

#1 Goed ondernemerschap

Limburg scoort op de Zoover-awards

Het eerste filmpje in de reeks focust op de hoge kwaliteit van de Limburgse toeristische ondernemingen. Onze accommodaties behalen gemiddeld 8,2/10 op Zoover, een schitterend resultaat. Dit betekent dat toeristen niet alleen lovend zijn over de kwaliteit van ons product, maar vooral ook de Limburgse gastvrijheid enorm waarderen. Afgelopen maand kregen drie Limburgse accommodaties de nieuwe Zoover-award voor de beste regionale accommodatie. Deze ondernemers leveren dagelijks een topprestatie en streven net als wij naar een 10! Benieuwd naar wat hen onderscheidt?

Blue Billywig video embed

#Aankondiging filmcyclus Gastvrij Limburg

Gedeputeerde Eric Geurts nodigt u graag uit om mee te kijken in serie.

Blue Billywig video embed