Kroniek juli 2020


Een korte kroniek in verband met reces en vakantie.

Videobezoek Afghanistan

videobezoek Limburgse militairen

In 2018 bezocht ik de militairen op basis Mazar-i-Sharif in Afghanistan. Nu digitaal terug voor videobezoek aan de Limburgers.

Vlaai in Afghanistan

Bezoek militairen Afghanistan

Mijn videobezoek aan de Limburgse militairen vond plaats tijdens een  Limburgse saamhorigheidsdag, inclusief ingevlogen vlaai.

Diploma Bezorg Service

Diploma bezorgen Gilde opleidingen

Meer dan 2.000 studenten van Gilde Opleidingen mogen dit jaar hun mbo-diploma in ontvangst nemen. Met de Diploma Bezorg Service ging ik op bezoek in Neer, om daar aan 6 geslaagde studenten Onderwijsassistent het diploma uit te reiken. (foto Gilde Opleidingen)

Covid-19

Bestuurlijk overleg Baarle Nassau

Bestuurlijk overleg in Baarle Nassau over Covid-19.

Lunch bij CITAVERDE

Bezoek Citaverde

Op bezoek in Sevenum bij Boerderij Vorster Hand, de leervoorziening van het CITAVERDE college Horst. Aan de lunch met de eerste gediplomeerden van deze opleiding. (Foto CITAVERDE)

Werkbezoek aan Adelante

Werkbezoek Adelante

Diploma-uitreiking VISTA college

Diploma uitreiken Vista college

Onderwijsinstellingen zoeken inventief naar mogelijkheden om diploma’s persoonlijk maar wel corona-proof te kunnen uitreiken. Zoals de drive inn van het VISTA college op Megaland in Landgraaf. Ik mocht de eerste drie diploma’s uitreiken aan studenten van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gastheer/ gastvrouw horeca. (Foto George Deswijzen jr.)

Column Nummer1: Zin in...

jtgouverneurbovens2864

De laatste tijd praten meer mensen dan anders met mij over de zin van het leven. Voordat u nu denkt dat dit een wel heel zware column wordt, vermeld ik erbij dat de meeste keren het onderwerp onschuldig, soms humoristisch wordt ingeleid. Het gaat dan om de zin (het nut) van maatregelen zoals het niezen in de elleboog, het frunniken met mondkapjes of het houden van anderhalve meter afstand. Mensen die de zin (nut) er niet van inzien hebben ook geen zin (behoefte) om zich van adviezen van overheden iets aan te trekken.

Volg gou­ver­neur Bo­vens op so­ci­al me­dia