kroniek juli 2018


Op bezoek bij de Nederlandse ambassade in Brussel

Bezoek aan Brussel

Nederlandse commissarissen van de Koning en Belgische gouverneurs samen bij de Nederlandse ambassade in Brussel. Er werd gesproken over regionale samenwerking en de benoeming van burgemeesters in Nederland en België. Het tweedaagse bezoek aan Brussel werd afgesloten met een bezoek aan Zijne Majesteit Koning Filip.

Geld verliezen voor het goede doel

petanque

De Surprisetour bracht mij naar Heerlen waar ‘Cultuurwerkplaats Zeezicht’ een Franse Slag-feest in het kader van 14 Juillet op 't Betaplein organiseerde. Ik daagde het publiek uit voor een wedstrijdje jeu de boules. Voor elke verloren pot moest ik €20 aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) doneren. Ik werd maar liefst 5x verslagen......

Slotdag Vierdaagse Nijmegen 20 juli 2018

Vierdaagse

Na ontmoetingen met vele Limburgse deelnemers in Mook en Middelaar snel naar de Via Gladiola om daar aanwezig te zijn bij de feestelijke binnenkomst. Weer veel Limburgse vlaggetjes gespot. We laten ons goed zien!

André Rieu

voorontvangst concert Rieu

Ontvangst in het Gouvernement aan de Maas voor het concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

Surprise Me! Zomertour 2018 Ambtenaren met passie

Collage zomertour 2018 Gouverneur Theo Bovens

Omdat ik vrijwel altijd buitenshuis ben wilde ik deze zomer graag weten wat de collega’s in het Gouvernement aan de Maas beweegt. En dan vooral van de medewerkers die ik dagdagelijks nauwelijks of niet zie of spreek. Dat voornemen heb ik deze zomer handen en voeten gegeven. Ik wil vooral weten wie de mens is achter de medewerker. Wat zijn of haar uitdaging en passie is. Ik heb gevraagd: verras me. Laat eens iets zien van jezelf. Van je werk of daarbuiten. Wat typeert  je? Hoe verhoudt zich jouw hobby met je werk en andersom? Kijk op Facebook voor meer informatie over alle verrassende ontmoetingen,

Andere hoogtepunten uit de agenda van deze maand

Column Nummer1: Vakantie in balans

Gouverneur Theo Bovens

Het ideaalbeeld van de zomer is dat van vakantie, van tot rust komen, van het ontdekken van nieuwe plekken. En dat alles onder het genot van mooi weer, een barbecue in de tuin, muziek in het park. We werken of studeren het hele jaar hard en dan is een paar weekjes eropuit bijna zoiets als een verworven recht. Maar je hoort ook andere verhalen, die het ideaalbeeld verstoren.

Volg gou­ver­neur Bo­vens op so­ci­al me­dia