Gemeente Venray zoekt een nieuwe burgemeester


De gemeente Venray staat voor belangrijke keuzes en zoekt een betrokken en doortastende burgemeester die nadenkt over de toekomst.

De keuzes doen ertoe voor de ruim 44.000 inwoners. Het gevoel van urgentie en de wil om de voorwaartse beweging te maken wordt breed gedeeld. Nu nog een bekwame, betrokken en onafhankelijke burgemeester die iedereen bij de les houdt en die samen met raad en college stuurt op resultaat. Voor de toekomst van Venray!

Deze vacature is gepubliceerd in de Staatscourant. De reactietermijn liep van donderdag 17 november tot en met donderdag 8 december 2022.

Eind december zal de gouverneur gesprekken voeren met een aantal kandidaten. In januari van het nieuwe jaar doet de vertrouwenscommissie van de gemeente Venray dit. De aanbeveling voor een nieuwe burgemeester wordt naar verwachting aanvang februari 2023 door de gemeenteraad van Venray vastgesteld.

Op deze pagina - onder het kopje Documenten - vindt u de profielschets van de te benoemen burgemeester, het verslag van de profielschetsvergadering en andere relevante informatie.