Publieksmanifestatie "Op de Buitenring"

30 augustus 2018

De 26 kilometer lange Buitenring is bijna klaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we de publieksmanifestatie “Op de Buitenring”. Zo’n 10 kilometer van de Buitenring, van de aansluiting Schuureikenweg (Hoensbroek) tot aan de Mijnsteenberg (Brunssum), wordt deze dag omgetoverd tot hardloop-, wandel- en fietsparcours.

Wij nodigen u van harte uit om zondag 30 september 2018 deel te nemen aan deze sportieve activiteiten en de Buitenring op een unieke manier te beleven!

In de ochtend kunt u meedoen aan de hardloopwedstrijd IBA Leisure Run. Het programma bevat afstanden voor jong en oud en voor starters en ervaren lopers. Inschrijven kan tot en met vrijdag 14 september. ‘s Middags kunt u over het tracé wandelen en fietsen. U bepaalt zelf de afstand die u aflegt (van +/- 2,5 km tot +/- 20 km).

IBA Leisure Business Run

Lijkt het u leuk om met een bedrijfsteam mee te rennen? Schrijf u dan in voor de IBA Leisure Business Run (5 of 10 km)!

Bereikbaarheid

Het tracé is bereikbaar via de aansluitingen Schuureikenweg (Hoensbroek), N276 (Brunssum) en Mijnsteenberg (Brunssum). Start en finish van de hardloopwedstrijd is bij de aansluiting N276 (Brunssum). Kom bij voorkeur op de fiets, er is slechts beperkte parkeermogelijkheid.

Voor meer informatie en inschrijven voor de IBA Leisure Run of IBA Leisure Business Run kijk op www.opdebuitenring.nl.

Vriendelijke groeten mede namens Eric Geurts (Provincie Limburg), Kelly Regterschot (IBA Parkstad) en Charles Claessens (Stadsregio Parkstad Limburg)

Communicatie Provincie Limburg