Speeddaten met de Provincie: adviseurs geven advies op maat over Europese subsidies

1 juni 2023

Op date met de Provincie? Dat kan. Wij organiseren ‘Europese speeddates’ voor eenieder die samenwerkt over de grens of daarvoor een idee heeft. Binnen de programma’s van Interreg zijn er meerdere Europese subsidiemogelijkheden voor dit soort grensoverstijgende samenwerkingen. In een persoonlijke afspraak helpen onze adviseurs graag met vragen over de mogelijkheden.

Voor wie

De sessies zijn voor bedrijven en organisaties in Limburg, die de mogelijkheden van Interreg-subsidies willen verkennen. Dat mag voor een concreet projectidee, maar ook om te sparren over een nog niet concreet projectplan.

Voor welke projectideeën en projecten

De Interreg-programma’s ondersteunen samenwerking tussen bedrijven, overheden, burgers en kennisinstellingen, met als doel ‘grensvervaging’. Projecten moeten bijdragen aan de actuele maatschappelijke opgaven. Denk daarbij onder meer aan klimaat, energie, gezondheid en de landbouw- en voedingstransitie of digitalisering.

Van sparringpartner tot begeleiding naar een aanvraag

Werkt u aan een grensoverstijgend project/idee? Dan denken onze adviseurs graag met u mee. U kunt sparren met de adviseurs, maar ze kunnen u ook helpen om uw projectidee te concretiseren, zodat het klaargestoomd wordt voor een Europese subsidie aanvraag. Daarnaast kunnen de adviseurs u helpen met het vinden van relevante partners voor uw project.

Aanmelden voor een Europese speeddate

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder op www.limburg.nl/eenopeen of maak gelijk een afspraak met onze adviseurs via www.limburg.nl/speeddates.

We ontmoeten u graag binnenkort!