Subsidieregeling Branding Limburg: nieuwe call richt zich op talent en innovatie

21 december 2021

Limburg kent vier hypermoderne campussen, een enorm productieterrein voor chemie en materialen, de meeste maakindustrie per vierkante meter, een krachtig MKB, hoogwaardige landbouw, de eerste circulaire hub van Europa, twee bloeiende universiteiten, twee hogescholen, ontelbare vakopleidingen, en de enige plek in Nederland waar auto’s worden gebouwd, binnenkort ook elektrische.

Allemaal aspecten die Limburg maken tot een innovatieve regio die veel talent voortbrengt, maar nog veel meer talentvolle mensen nodig heeft. Talent uit eigen kweek dat we voor onze regio willen behouden en talent van buiten dat we graag naar ons toehalen. Daarom is de Provincie Limburg op zoek naar initiatieven die (jong)professionals van twintig tot veertig jaar bewustmaken van de kansen die onze regio voor hen biedt. Kansen om te groeien en te ontwikkelen, te vernieuwen, te werken, ondernemen en veranderen, in een omgeving waar innovatiekracht volwaardig onderdeel is van het goede leven. Net als een toegankelijke eigen cultuur, prachtig landschap en aantrekkelijke dorpen en steden waar je heerlijk en relatief betaalbaar kunt wonen.

In het kader van de subsidieregeling Branding Limburg kunnen aanvragen worden ingediend ter ondersteuning van vernieuwende, impactvolle initiatieven die de innovatieve kant van Limburg zichtbaar en tastbaar maken voor talent dat we willen aantrekken en behouden. Met aandacht voor unieke kenmerken van Limburg op het terrein van arbeidsmarkt, talentontwikkeling, vestigingsklimaat en innovatie.

Weten hoe de subsidie werkt en wat de voorwaarden zijn? Kijk snel op: www.limburg.nl/brandinglimburg