Brief gouverneur Theo Bovens: Limburg, kom in beweging!

11 november 2020

De 11e van de 11e is voor gouverneur Theo Bovens aanleiding opnieuw een ‘Brief aan de Limburgers’ te schrijven als steun in de rug in deze voor veel mensen moeilijke tijd, maar vooral ook om samen vooruit te kijken naar de periode ná corona.

Een dag als de 11e van de 11e is dit jaar een hele bijzondere: corona en de coronamaatregelen bepalen het dagelijks leven. Zonder corona zou deze dag in het teken zou staan van de opening van het carnavalsseizoen en van de viering van Sint Maarten.

Beide feesten worden dit jaar niet of nauwelijks gevierd, maar kunnen tóch voor voldoende inspiratie en energie zorgen om nu en straks na corona perspectief te zien. Gouverneur Theo Bovens: “Iedere Limburger kan helpen de gevolgen van corona in Limburg te verlichten, iedereen kan Limburg verlichten. Doe mee!”

Deze ‘Brief aan de Limburgers’ volgt op een eerdere brief in maart en vervolgens op 75 vrijwel dagelijkse blogs en podcasts in de reeks ‘Dichtbij’, verschenen tussen maart en juli.
Deze ‘Brief aan de Limburgers’ is integraal gepubliceerd in De Limburger van woensdag 11 november.

  • Lees de volledige brief en bekijk de videoboodschap

Alle eerdere blogs en podcasts zijn terug te lezen of te beluisteren via https://www.limburg.nl/bestuur/commissaris-koning