Overhandiging eerste exemplaar jubileummagazine Maastricht Aachen Airport

24 augustus 2020

Gedeputeerde Joost van den Akker (Economie, Onderwijs en Sport) reikte maandag 24 augustus 2020 het eerste exemplaar van het jubileummagazine ‘75 jaar Maastricht Aachen Airport’ uit aan een medewerker van de luchthaven.

Joost van den Akker:

Het jaar 2020 is voor Maastricht Aachen Airport een bijzonder jaar. Dit jaar bestaat de luchthaven 75 jaar. Een mijlpaal waar we graag even bij stil staan. Zoals met alle evenementen, ziet het jubileumjaar er iets anders uit door de uitbraak van het coronavirus. De voorgenomen festiviteiten kunnen niet doorgaan. Toch willen we zo’n bijzonder jaar niet zomaar voorbij laten gaan.

Ter gelegenheid van dit 75-jarig jubileum hebben we in een speciaal magazine een terugblik en memoires aan deze 75 jaar vastgelegd. Het magazine bevat bijzondere verhalen van betrokkenen, een kijkje in de geschiedenis van de luchthaven en vele historische foto’s. Het magazine wordt huis aan huis verspreid in de omgeving van de luchthaven, aan passagiers en medewerkers en wordt op verzoek toegezonden aan geïnteresseerden. Meer informatie over het jubileumjaar en het magazine is te vinden op www.75jaarmaa.nl


Gedeputeerde Joost van den Akker (op de foto links) overhandigt het eerste exemplaar van het jubileummagazine '75 jaar Maastricht Aachen Airport' aan luchthavenmedewerker Bob Verhagen (op de foto rechts).