Open uitnodiging aan alle inwoners van Limburg

15 mei 2019

Wat mag er zeker niet ontbreken in de plannen van de Provincie voor de komende vier jaar?

Op 20 maart 2019 hebben inwoners van Limburg hun stem kunnen uitbrengen voor een nieuw provinciebestuur. 28 maart zijn de leden van Provinciale Staten geïnstalleerd en zijn wij als informateurs van start gegaan om een nieuwe coalitie te vormen voor de periode 2019-2023.

Wat mag er zeker niet ontbreken in de plannen van een nieuwe coalitie voor de Provincie de komende vier jaar? Dat vragen wij aan alle Limburgers.
Waarom? Omdat we volop bezig zijn met de vorming van een nieuwe coalitie.

Daarom nodigen we u uit om ons persoonlijk te vertellen wat er volgens u zeker niet mag ontbreken in het coalitieakkoord, tijdens een informatie- en inspiratieavond in de feestzaal van het Gouvernement.
Wij zien u graag op donderdag 23 mei van 18.30 uur tot 21.00 uur in het Gouvernement aan de Maas, Limburglaan 10 in Maastricht. Voor een broodje wordt gezorgd.
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

We willen zoveel mogelijk inwoners van Limburg de gelegenheid geven om ons hun ideeën mee te geven voor het coalitieakkoord. Van vele organisaties hebben we al plannen en ideeën gekregen per post of via informateurs@prvlimburg.nl. Het is niet de bedoeling deze ingezonden bijdragen nader toe te lichten. En ook de resultaten van de Burgertop (november 2018) en de Limburg Agenda 2030 nemen we zeker mee.

Ger Koopmans en Geert Gabriëls
Informateurs van het Limburgs Parlement