Lim­burg Lei­su­re On­der­ne­mers PLUS event

22 februari 2019

“Dat je kijkt, wil niet zeggen dat je het ook ziet”. Dat was één van de boodschappen die Jeroen van Hattum van Hostmanship Group deelde met de ruim 300 gasten van het Limburg Leisure Ondernemers Plus Event. Limburgers staan bekend als gastvrij, maar het kan altijd nóg beter.

Tijdens het Limburg Leisure Ondernemers Plus Event spijkerden ondernemers uit de horeca, toeristische en leisure branche hun kennis bij onder leiding van diverse sprekers. Bas Hoogland, voormalig Commercieel Directeur van Landal GreenParks, gaf de ondernemers de opdracht om hun medewerkers elke dag een compliment te geven. Gedeputeerde Eric Geurts wees de ondernemers op hun belangrijke rol: “Jullie zijn de plus in de Limburgse leisure!” Tijdens de deelsessies in de middag kwamen verschillende facetten van gastvrijheid aan bod, zodat iedere ondernemer nieuwe kennis opdeed en deze de komende tijd kan vertalen naar zijn of haar eigen onderneming.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het thema Toerisme en recreatie, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.