Beleefweek Limburg

12 september 2018

Van 14 tot en met 23 september 2018 organiseren diverse partners een week met veel aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud, met als belangrijkste thema’s natuur en cultuur. De activiteiten vinden op en rondom vier locaties plaats: Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg.

We gaan naar het buitenland om daar te genieten van natuur en cultuur. Hoe mooi onze eigen omgeving is, blijkt uit het feit dat ieder jaar steeds meer toeristen naar Limburg komen. Tijd dus om ons eigen landschap te ontdekken!

Ontdek hoe bijzonder Limburg is

De Beleefweek wordt aangeboden door de Provincie Limburg, IVN, Nationaal Landschap Zuid-Limburg, Nationaal Park De Maasduinen, Nationaal Park De Meinweg en Nationaal Park De Groote Peel. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder Limburg is, en welke verborgen pareltjes er nog te ontdekken zijn.

Wat is er te doen?

Wil je als inwoner van Limburg of als bezoeker (hernieuwd) kennis maken met al het moois dat de Beleefweek te bieden heeft? Kijk dan in het overzicht van alle activiteiten en meld je aan!