Uitreiking publieksprijs Limburg & Co InnovAward

27 maart 2018

Op zaterdag 31 maart zal gedeputeerde Ger Koopmans van de Provincie Limburg zowel de publieksprijs van de Limburg & Co / InnovAward uitreiken alsook de expositie Showroom Limburg openen, in het Cube Design Museum. Het programma start om 14.30 uur. Naast de publieksprijs van € 1.000, - voor één van de 15 genomineerde businesscases, ontvangen ook 25 publieksstemmers een museumjaarkaart.

Showroom Limburg is een overzichtstentoonstelling van het nationale en internationale gelauwerde werk van 41 Limburgse designers. Het is een dwarsdoorsnede wat Limburg aan designkwaliteit te bieden heeft. De Limburg & Co InnovAward is een competitie voor gevaloriseerde innovaties in het groot-, midden- en kleinbedrijf op het gebied van ‘materials, health, food en smart services’. Liefst tot stand gekomen in co-creatie. Van de meer dan 80 inzendingen werden 15 projecten genomineerd. Hiervan werden er afgelopen december drie door de vakjury als winnaar beoordeeld. Daarna was het de beurt aan het publiek dat via de website www.limburgenco.nl/innovaward/publieksvoting kon stemmen tot 24 maart 2018 op één van de genomineerde projecten.

Het belang van innovatie voor Limburg kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Innovatie zorgt niet alleen voor economische spin-off maar heeft ook zijn invloed op het dagelijkse leven van mensen. Dat maken de vijftien genomineerde businesscases van de Limburg & Co – InnovAward en de 41 designs wel duidelijk. De innovatiekracht die mede door de campusontwikkeling in Limburg tot stand komt is enorm.