Agrofood Netwerk Limburg lanceert Kiempunt

22 juni 2018

KIEMPUNT, de online voedingsbodem voor en door innovators in de Limburgse agrofood, is gelanceerd.

Kiempunt is een initiatief van LIOF en Provincie Limburg, in samenwerking met diverse regionale partners in de agrofoodsector. Met het online platform willen we gezamenlijke innovatie en samenwerking in de sector stimuleren.

Wat mag u verwachten van Kiempunt?

Op de website www.kiempunt-limburg.nl vindt u praktijkcases, nieuws, een agenda met relevante events en achtergrondartikelen over de toekomst van agrofood in Limburg. Naast het laatste nieuws wordt er iedere 2 maanden ingezoomd op specifieke thema’s zoals energie, gezonde en veilige voeding, productinnovaties en nieuwe verdienmodellen.
In juni en juli ligt als eerste de focus op future farming. Lees bijvoorbeeld over de slimme indoor teeltsystemen van Light4Food.

Uw input is welkom

Dit is nog maar het begin. De komende tijd zal er steeds meer nieuwe content verschijnen. Wilt u maandelijks een update ontvangen, zodat u niets hoeft te missen? Schrijf u dan in voor de Kiempunt nieuwsbrief.
Heeft u zelf ideeën voor boeiende onderwerpen, aansprekende startups of inspirerende mensen die we moeten interviewen? Uw suggesties zijn hiervoor van harte welkom. Stuur een bericht naar redactie@kiempuntlimburg.nl en er wordt contact met u opgenomen.