Wij zijn Limburg: samen verenigen wij Limburg

8 januari 2018

Er is in Limburg veel om je zorgen over te maken, maar er gebeurt ook veel goeds. Achter al die goede dingen zitten mensen.

De mensen achter deze verhalen geven we de komende maanden via de campagne ‘Wij zijn Limburg’ een gezicht. Elke week verschijnen er drie video’s waarin al deze mensen een hoofdrol spelen. Door ze in de spotlight te zetten, hun successen te vieren hopen we anderen te inspireren ook in actie te komen. Samen zorgen we voor een mooiere samenleving.

In 2025 willen we dat Limburgers gezonder en gelukkiger leven. Daar gaan we voor. De Sociale Agenda Limburg 2025 zet deze ambitie om in acties. Samen met inwoners, gemeenten, ondernemers en zorg- en kennisinstellingen is gewerkt aan de ‘Koers voor een vitaler Limburg’. Een vitale samenleving met gelijke kansen voor iedereen in onderwijs, arbeidsmarkt en maatschappij. Een provincie waarin iedereen meedoet en meetelt. Dat bereiken we niet alleen, maar samen met alle Limburgers.

Samen met jou dus! Want samen verenigen wij Limburg. Op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Of zelf je verhaal delen? Kijk op de Facebookpagina van De Vereniging of ga naar www.devereniginglimburg.nl.