IBA Parkstad nodigt u uit!

20 februari 2018

Over ruim 2 jaar, in 2020, presenteert IBA Parkstad de projecten die bewijzen dat Parkstad een regio is om trots op te zijn. De 15 IBA sleutelprojecten én overige projecten komen nu in een versnelling en daarover willen we u graag informeren.

IBA Parkstad organiseert daarom op maandag 5 en dinsdag 6 maart van 16.00 tot 19.00 uur een informatiemarkt. Op maandag 5 maart is de informatiemarkt bestemd voor politici van de Provincie Limburg en de gemeentes én voor ondernemers. Op dinsdag 6 maart zijn de bewoners van Parkstad en culturele organisaties van harte welkom.

Tijdens de informatiemarkt zijn vertegenwoordigers van de projecten zelf aanwezig om informatie te geven over hun project. Ze leggen dan uit welke kansen de projecten bieden voor Parkstad, maar ook voor u persoonlijk. Een bezoek aan de IBA Informatiemarkt zorgt voor een goed beeld van de diverse projecten, hoe ze met elkaar samenhangen en de betekenis voor inwoners en ondernemers van Parkstad. U kunt zelf in gesprek gaan met de gemeentes, ondernemers en bewoners die samen Parkstad sterker maken.

De informatiemarkt vindt plaats in de Kerk O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Kunrade. Deze ligt aan het Onze Lieve Vrouwenplein in Voerendaal. We begroeten u graag op 5 of 6 maart, om u een inspirerend beeld te geven over de wijze waarop wij als IBA Parkstad, samen met vele anderen, onze regio sterker maken.

U kunt zich via onderstaande link registreren:

https://ibaparkstad.eventbrite.nl