Informatiebijeenkomst herinrichting N270 Via Venray

25 september 2017

Op maandag 9 oktober 2017 vindt in het gemeentehuis van Venray een algemene informatiebijeenkomst over de herinrichting van de N270 Via Venray plaats. Iedereen is daarbij van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1, en start om 19.00 uur

Tijdens de informatiebijeenkomst leggen gedeputeerde Eric Geurts (Mobiliteit), wethouder Jan Loonen en leden van het projectteam (Provincie Limburg en de gemeente Venray) uit wat de stand van zaken is rond de herinrichting van de N270 Via Venray. De presentatie gaat over de eerste fase van het traject. Deze  omvat het deel vanaf het viaduct over de Leunseweg tot en met de rotonde  Witte Venneweg en Mgr. Hanssenstraat in Oostrum. Met daartussen nog de aanleg van een fietsbrug bij het station in Oostrum en een nieuwe route voor landbouwverkeer.

Klankbordgroepen 2017

In mei en september zijn hierover enkele bijeenkomsten geweest met de klankbordgroepen Via Venray.  Behalve een presentatie van het project wordt tijdens de informatieavond ook een terugkoppeling gegeven van deze bijeenkomsten. Uiteraard is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Het programma start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

U bent van harte welkom tijdens deze informatieavond.

Logo's Gemeente Venray, Via Venray en provincie Limburg