Heijmans start eind februari 2023 met werkzaamheden aan N271

21 december 2022

Heijmans gaat vanaf eind februari de wegwerkzaamheden aan de N271 Milsbeek-Plasmolen-Mook uitvoeren. Voor de directe omgeving wordt er vóór de carnaval een inloopavond gehouden. Heijmans licht dan de werkzaamheden, fases, tijdelijke omleidingen en hinder toe. Mensen in de omgeving ontvangen hiervoor een uitnodiging via de post.

Voordat de grote werkzaamheden starten, is Heijmans al bezig met voorbereidende werkzaamheden. Misschien heeft u dit buiten al gezien. Zo maakt Heijmans scans van de ondergrond. Met deze scans worden de laatste onderzoeken gedaan naar niet-gesprongen explosieven en de precieze locatie van kabels en leidingen. Ook worden er bouwborden geplaatst. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd met (rijdende) afzettingen op de rijbaan. Dit zorgt mogelijk voor enige hinder.

BouwApp

Via de Heijmans BouwApp kan iedereen gedurende de werkzaamheden informatie zien over planning, afsluitingen, omleidingen en hinder. Ook zijn er tekeningen, omleidingsroutes en wekelijkse updates te vinden. De app is te downloaden via de App Store en Play Store. Heijmans informeert de directe omgeving ook via bewonersbrieven.


Heijmans_apparatuur_voor_scans

De apparatuur waarmee Heijmans de scans maakt.