MKB Zomer Event 2024


Datum
Plaats in agenda
Tijd
18:00 tot
Locatie
Provincie Limburg, Gouvernement aan de Maas, Limburglaan 10, 6229 GA Randwyck-Maastricht
Omschrijving

Op 18 september zetten wij van 18 tot 22 uur onze deuren open voor Limburgse mkb-ondernemers voor een goed gesprek tijdens een zomerse barbecue. Wij zijn benieuwd waar u als mkb’er behoefte aan heeft en waar wij u bij kunnen ondersteunen. We horen graag wat u vindt van onze dienstverlening en wat anders of beter kan. Uw mening doet er toe. Samen kunnen wij onze samenwerking verstevigen.

Tijdens het MKB Zomer Event geven wij informatie over onderwerpen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn. Denk aan provinciale en Europese subsidies of vergunningen en samenwerkingen tussen Limburgse ondernemers uit België en Nederland. Graag kijken we samen naar de commerciële kansen voor Limburg en hoe we deze nog beter kunnen benutten.

Uiteraard is er volop gelegenheid om kennis te maken met andere Limburgse ondernemers en uw netwerk uit te breiden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Medio augustus volgt er meer informatie over het event en kunnen Limburgse mkb’ers zich aanmelden. Houd deze website in de gaten of meld u via dit formulier aan als u per e-mail op de hoogte wilt worden gehouden over het MKB Zomer Event. Heeft u een vraag? Mail deze dan naar mkbevent@prvlimburg.nl.

Bijzonderheden

Save the date voor het Zomer Event op 18 september: Provincie Limburg op haar deuren voor Limburgse ondernemers