Boostersessies: hoe vraag je als Limburgs bedrijf Europese subsidies aan


Datum
Plaats in agenda
Omschrijving

De nieuwe Europese programma’s voor de periode 2021-2027 komen eraan. Wij willen Limburgse ondernemers hier graag op voorbereiden. In aanloop op de eerste oproepen voor de Interreg programma’s organiseert Provincie Limburg een aantal project boostersessies.

Hebben je een goed (grensoverschrijdend) idee? Geef je dan op voor een van de boostersessies:

  • 17 november 2021
  • 18 november 2021
  • 19 november 2021

Een link naar het aanmeldformulier, vind je onderaan deze pagina.

Voor wie?

De boostersessies zijn voor bedrijven en organisaties in Limburg die een concreet (grensoverschrijdend) projectplan of projectidee hebben dat aansluit op de Interreg-doelstellingen.

Boostersessies

De boostersessies zijn een steuntje in de rug indien je een beroep wilt doen op een subsidie van een van de Europese subsidieprogramma’s. Tijdens een boostersessie van anderhalf uur werken de programma-adviseurs samen met jou aan je project. Zij kunnen je ook helpen met het vinden van relevante partners voor je project.

Interreg

De Interreg-programma’s ondersteunen samenwerking tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Projecten moeten bijdragen aan de actuele maatschappelijke opgaven. Denk daarbij onder meer aan de klimaat- energie-, gezondheids, en de landbouw en voedingstransitie, of digitalisering. De boostersessies zijn bedoeld voor projecten binnen Interreg Duitsland-Nederland, Interreg Euregio MaasRijn, Interreg Vlaanderen-Nederland, Interreg North-West Europe en Interreg North-Sea Region.

Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 5 november via het inschrijfformulier boostersessies (zie ook link onderaan pagina). We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Projecten zullen worden geselecteerd op basis van kwaliteit en inpasbaarheid in het betreffende Europese programma. Indien je wordt uitgenodigd voor een sessie zal je op een van deze dagen worden ingeroosterd. Reserveer deze data daarom alvast in uw agenda. Uiterlijk 12 november laten wij weten of je in aanmerking komt voor een boostersessie.


Graag tot binnenkort!
Team Europese Projecten
Provincie Limburg

Kosten

Gratis

Aanmelden