Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Limburgs Energie Fonds

Limburgs Energie Fonds

De Provincie Limburg werkt aan een ideale toekomst als het om energie gaat: duurzame energie, energiebesparing, maar ook: betaalbare energie voor elk. Daarvoor zijn meerdere instrumenten ingesteld.

 • De regeling Limburgse Energie Subsidie

  15 augustus 2013
  Van 21 mei 2012 tot 1 mei 2014 stelt de Provincie Limburg geld beschikbaar voor energiebesparing en duurzame energieopwekking bij woningen, scholen, (sport)verenigingen en gemeenschapshuizen.
 • Duurzaamheidsleningen

  31 oktober 2012
  Vanaf 1 november 2012 komt u naast deze subsidie ook in aanmerking voor de duurzaamheidslening van het Limburgs Energie Fonds.
 • Limburgs Energie Fonds (LEF)

  15 augustus 2013
  Met aantrekkelijke leningen, garanties en participaties wil de Provincie investeringen in Limburg stimuleren op het gebied van energiebesparing en opwekking van duurzame energie. Het LEF is bedoeld voor projecten binnen de provincie Limburg die aantoonbaar en kosteneffectief bijdragen aan CO2-reductie door energiebesparing of duurzame energieopwekking.
  Het LEF richt zich op initiatiefnemers die projecten wensen te realiseren en exploiteren voor of in de provincie Limburg en die CO2-reductie of besparing tot gevolg hebben. Naast kleine en middelgrote bedrijven kunnen ook grote bedrijven financiering aanvragen bij het LEF.
  Het fondsbeheer wordt verzorgd door Finquiddity Vermogensbeheer B.V.

Uitgelicht


Zoeken